Acı İlkokulu

Vizyon: Vizyonumuz... Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık , de­ğerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, katılımcı, kendini sorgulayan, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir

Misyon: Misyonumuz.... Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli özgüvenli olmalarını,olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini,ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve takım çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 09:00 14:40
Isınma: Soba ve kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://aclkokulu.meb.k12.tr

Adres - ACI MAH. ACI KÜME EVLERİ ACI MAHALLESI ILKÖĞRETIM OKULU BLOK NO: 46 PASİNLER / ERZURUM

Yerleşim Yeri -

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Erzurum iline 39 km, Pasinler ilçesine 22 km uzaklıktadır.